Caseta Jove – St. Josep Obrer

Projecte sorgeix de la demanda del grup de treball d’infància, joves i educació del PDC St. Josep Obrer per millorar el pas de primària a secundària i prevenir l’abandó prematur. L’activitat es realitza coordinadament amb l’Institut Roseta Mauri i les escoles Rosa Sensat i Eduard Toda per fer el seguiment dels participants i adaptar la intervenció segons les necessitats.

IMG_0875.jpeg

A la Caseta Jove es treballen aspectes acadèmics com els hàbits d’organització i d’estudi i el seguiment del currículum escolar (estudi assistit), i també s’incideix en la convivència entre els joves que hi participen, la tolerància, el treball en equip, la diversitat, la resolució de conflictes, control emocional, etc.

IMG_0874.jpeg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.