SESSIONS DE VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA EN GRUP AL CASAL CÍVIC SANT JOSEP OBRER DE REUS

Captura de pantalla 2019-04-04 a las 23.51.59.jpg

Ahir a la tarda van començar les sessions de conversa en grup del Voluntariat per la llengua al Casal Cívic Sant Josep Obrer de Reus. Hi van assistir catorze aprenents i quatre voluntaris, que es trobaran regularment cada dimecres durant deu setmanes per conversar en català.

3499fee4-7837-4efb-8601-ea6c7f1d11df.jpg

Els aprenents d’aquests grups són de procedència molt diversa (el Marroc, Algèria, Colòmbia, Ruanda, el Senegal…)

1b5d0ad8-634a-4f7c-b18d-bf3ccc63e5a2.jpg

Els alumnes d’aquest curs sentien la necessitat de reforçar l’ús oral de la llengua catalana per seguir millorant el seu procés d’aprenentatge, per la qual cosa des del Casal Cívic es van posar en contacte amb el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus per fer-hi una activitat conjunta. Com a resultat d’aquesta coordinació s’han organitzat unes sessions orals en grup al mateix Centre Cívic que dinamitzaran voluntaris i voluntàries del Voluntariat per la llengua i que s’impartiran els dimecres del 3 d’abril al 19 de juny de 16.30 a 17.30 h, tot just després que els alumnes surtin del curs de català a què assiteixen.

e555049f-6d3d-48aa-ab8e-28427dc9427e.jpg

L’objectiu de l’activitat, més enllà de fomentar el coneixement i l’ús del català, és crear les condicions necessàries perquè els ciutadans d’un mateix municipi puguin compartir temps, espais i experiències i fer possible l’objectiu comú de conèixer persones noves i poder comunicar-s’hi i entendre’s parlant la mateixa llengua.

f0d6c178-cd97-4fa9-a4e1-454644254aac.jpg

Les persones que estiguin interessades a participar-hi, com a voluntàries o com a aprenentes, poden posar-se en contacte amb el Centre de Normalització Lingüística personalment (Mas Vilanova, c. de l’Àliga de Reus, 1, Reus), per telèfon al 977 12 88 61 o per correu electrònic a vxl.reus@cpnl.cat. També poden demanar informació al mateix Casal Cívic Sant Josep Obrer, situal a la plaça Mas Pellicer, 55 de Reus o al telèfon 977 75 79 91.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.