Xarxa d’Esports als Barris – presentació dels equips de futbol del Mas Pellicer

IMG_0786.jpg

La jornada ha començat ben d’hora amb una trobada de prebenjamins, de caire no competitiu amb la participació de diversos clubs de l’entorn de la capital del Baix Camp. En l’entrega de medalles posterior han participat en Francisco Quirós, president del club, Montserrat Vilella, alcaldessa accidental, Jordi Cervera, regidor d’esports, Joaquim Enrech, regidor d’hisenda i recursos generals, Josep Vives vicepresident de l´FCF i delegat per Tarragona, Rafael Pinedo, directiu de la FCF, Josep Maria Rovira, delegat comarcal de la FCF al Baix Camp.

La il·lussió dels jugadors ha donat pas a la presentació dels equips 2018-2019 de l’entitat, que han format al mig del terreny de joc, moment en que Montserrat Vilella ha volgut reflexionar sobre la formació en valors tot demanat als pares que inculquin i incorporin els bons hàbits del futbol per fer persones millors.

El micròfon ha passat a Jordi Cervera, que ha volgut destacar el creixement i bon funcionament esportiu del club, agraint la tasca feta pel president i la seva junta directiva.

El parlament de Josep Vives ha girat entorn de l’estreta comunicació existent amb club reusenc, que sempre es tradueix en millores, alhora que ha volgut incidir en la formació en valors i activitats social que es desenvolupa en l’entorn del mateix.

Federats i autoritats han donat per acabada la presentació tot fent-se la tradicional foto de grup. La jornada ha finalitzat amb una paellada popular que ha repartit més de 500 racions entre els assistents, en un ambient marcadament festiu, com propiciava l’ocasió.

IMG_0789.jpg

IMG_0793.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.