Taller disseny 3D

Taller 3D- Casal cívic Sant Josep Obrer Reus.jpg

Activitat gratuïta organitzada pel Casal cívic Sant Josep Obrer  del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.  Aquest projecte es caracteritza per la seva triple dimensió i treballa a partir de 3 eixos.

En primer lloc s’adreça als joves mitjançant una proposta formativa entorn la fabricació digital, el disseny 3D i la filosofia Maker. En segon lloc, s’adreça a les persones prioritàriament grans per atendre i donar resposta a les seves necessitats quotidianes a partir de la participació i implicació dels joves des d’una mirada intergeneracional. I en tercer lloc, dóna espai i posa en valor la innovació en l’àmbit del disseny i la impressió 3D apropant aquest tipus de tecnologia a la ciutadania.

Les persones interessades en participar en aquesta activitat poden adreçar-se directament al Casal cívic Sant Josep Obrer (Pl. Mas Pellicer, bloc 55. 43204 Reus) o bé trucar al 977 75 79 91 (en horari de 9 a 14 h i de 15 a 20 h, de dilluns a divendres).”

El taller consta de 9 sessions setmanals, tots els dimecres de 17 a 19 h.

Les 4 primeres sessions les fan els joves i a partir de la cinquena sessió (14 de novembre) l’activitat és conjunta i intergeneracional amb les persones grans.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.