El nou Portal d’ocupació agrupa les ofertes de feina del sector públic municipal

Captura de pantalla 2018-01-28 a las 0.26.09.jpg

L’Ajuntament de Reus presenta el nou Portal d’ocupació [ocupacio.reus.cat], on es publica de manera agrupada l’oferta pública generada des del sector públic municipal i l’oferta de les empreses privades que utilitzen la Borsa de treball de Mas Carandell. El portal simplifica la consulta de tots els processos de selecció, millora la publicitat que es fa de l’oferta pública i afegeix encara més transparència a la contractació, perquè fa més accessible la consulta. La informació es complementa amb la publicació d’informes que permeten seguir l’evolució de l’activitat i l’ocupació a Reus.

El Portal d’ocupació actua com un portal d’enllaços, que difon la informació de manera agrupada, fent-la més clara i accessible. No substitueix les publicacions que ja feien les empreses i organismes municipals en els seus taulers, portals coporatius, perfils del contractant i butlletins oficials, sinó que les agrupa i les enllaça amb la font que genera la informació en cada cas.

Així, l’usuari trobarà les ofertes laborals del sector públic municipal de Reus que inclou l’Ajuntament de Reus, els organismes autònoms Reus Cultura, Reus Promoció i Mas Carandell, les empreses municipals Reus Serveis Municipals i les seves divisions de Reus Mobilitat i Serveis i Redessa, Reus Transport, Reus Esport i Lleure i les empreses del grup SAGESSA. A més, es mostraran les ofertes de les empreses privades que utilitzen com a servei d’intermediació la Borsa de treball de Mas Carandell.

Volum de l’oferta
Durant el 2017, els diferents ens que s’integren al portal van gestionar més de 600 ofertes d’ocupació. En concret, l’Ajuntament de Reus, els organismes autònoms i les empreses municipals van convocar 173 places (de les quals 165, corresponen a empreses municipals) i van obrir 92 borses de treball (de les quals, 75 a les empreses municipals). A aquestes dades relacionades amb el sector públic, cal afegir la Borsa de Mas Carandell que, actuant com a Agència de col·locació, va gestionar 354 ofertes de 190 empreses privades durant el 2017. Des del 2008, 851 empreses han fet ús de la Borsa de treball de Mas Carandell.

Contractacions previstes al 2018 a l’Ajuntament de Reus
D’acord amb l’oferta pública aprovada al 2017, l’Ajuntament de Reus té prevista la contractació de 27 places de funcionaris de carrera en diferents categories i departaments i 7 places de conserge com a personal laboral fix. L’oferta que correspon al funcionariat de carrera es concreta en 9 places d’agents de la Guàrdia Urbana, una plaça de tècnic/a d’Administració General, una plaça de tècnic superior, dues places de caporal, 9 places d’administratiu/va i 4 places d’auxiliar administratiu/va. Els usuaris podran trobar els requisits de cada convocatòria, un cop s’obrin els terminis de presentació d’ofertes per a cadascuna de les places a cobrir.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.