Noves voreres a l’avinguda de Tarragona

Captura de pantalla 2017-11-15 a las 21.33.40.jpg

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, projecta la construcció de voreres a l’avinguda de Tarragona, entre els accesos a les urbanitzacions de Mas Abelló i de Mas Carpa. La solució plantejada ha de millorar l’accessibilitat per a vianants dels veïns de la urbanització Mas Carpa fins al cap de futbol del Reddis, i d’aquí al centre de la ciutat pels trams ja urbanitzats.

Es construiran voreres noves al llarg d’un traçat, definit actualment per un camí de terra. Les noves voreres tindran una amplada de 2 metres, i es construiran amb una vorada prefabricada de formigó i aglomerat asfàltic.

L’obra té, segons el projecte aprovat, un termini d’execució de 2 mesos i un pressupost de contracta de 44.007,94 euros.

El projecte contribueix a la millora de l’avinguda de Tarragona, i s’afegeix a les millores executades per la regidoria de Via Pública en els darrers anys, amb l’enjardinament de la mitjanera de l’avinguda, en el tram entre la rotonda de l’aeroport i l’entrada al Mas Abelló.

Captura de pantalla 2017-11-15 a las 21.34.10.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.