L’Ajuntament licita el concurs per instal·lar càmeres de videovigilància al Mas Abelló

sjo.jpg

El sistema de videovigilància serà una realitat al barri Mas Abelló ben aviat, després que l’Ajuntament de Reus hagi tret a concurs públic la licitació del contracte de subministrament i instal·lació d’aquest servei, per un import de 53.361 euros, IVA inclòs. Una vegada resolt el concurs, l’empresa adjudicatària té dos mesos per acabar els treballs. Amb aquest pas, l’alcalde, Carles Pellicer, vol incrementar la sensació de seguretat dels veïns del barri i evitar fets incívics i delictius.

“Les càmeres a la via pública són una eina més, amb una gran capacitat de dissuadir, i que complementen el servei de proximitat que presta i continuarà prestant la Guàrdia Urbana”, ha assegurat l’alcalde. El contracte contempla tant el subministrament del material com la instal·lació i configuració del sistema, d’acord a l’arquitectura proposada i els requisits tècnics, compatible amb el sistema municipal de gestió de càmeres a la via pública.

L’arquitectura del sistema de videovigilància es basa en la ubicació de cinc càmeres IP, amb capacitat de gravació, ubicades en un bàcul d’enllumenat públic existent de 6 metres d’alçada, o en una nova columna a instal·lar de 8 metres, que estaran ubicades en el carrer de la Mare de Déu de Puigcerver per tal de realitzar la videovigilància dels carrers perpendiculars, com són els passatges de la Mare de Déu de les Angustias, Mare de Déu de la Paloma, Mare de Déu de Guadalupe, Mare de Déu de la Cabeza i Mare de Déu del Saliente.

http://reusdigital.cat/noticies/reus/lajuntament-licita-el-concurs-installar-cameres-de-videovigilancia-al-mas-abello

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.