Reunió monitors i equip tècnic del programa: Xarxa d’esports als barris

 

xarxa esports.jpgAquet programa es desenvolupa a través de projectes  comunitaris i en xarxa, que utilitzen l’esport com a eina per a impulsar el desenvolupament personal, la cohesió i la inclusió social d’infants, adolescents  joves, i llurs famílies.  en els cinc districtes de Reus.(el projecte esportiu educatiu en el barri Sant Josep Obrer es va iniciar  L’any 2000)

Està impulsat per regidories  de les Àrea de Benestar social, i Àrea d’Esports de l’Ajuntament, amb el suport del Pla local d’Inclusió Social, els  Plans Comunitaris, Pla d’Infància  i Adolescència i diverses entitats esportives i associatives.

El projecte es du a terme, en diferents equipaments municipals i amb col·laboració amb entitats esportives de la ciutat.  Es realitzen  activitats esportives com el futbol, el futbol sala, el bàsquet, els balls i ritmes, el bàdminton, etc….

En totes les activitats es desenvolupa un treball socioeducatiu i de cohesió social per part de monitors, educadors socials, tècnics esportius de zona, i altres agents socials.

Es realitzen accions formatives i de prevenció sobre temes de sexualitat, salut i altres d’interès i alhora, es treballen aspectes clau per a la inclusió social: procés d’escolarització adient, formació per l’ocupació i inserció laboral.

El curs 2015/16 han participat  615 infants, adolescents i joves i llurs famílies dels que 298 son del barri Sant Josep.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.