Consell rector del Pla de Desenvolupament Comunitari del Barri Sant Josep

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El consell rector del Pla de Desenvolupament Comunitari del Barri Sant Josep Obrer es reuneix aquest dijous 28 d’abril a les 18:30h, al centre cívic Mas Abelló, amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, i el director dels Serveis Territorials del departament de Benestar i Família de la Generalitat, Francesc Tarragona, per fer balanç de la feina feta durant el darrer any i planificar accions de futur. El Pla Comunitari és l’eina de treball per aconseguir millores que incideixen en el benestar del barri, a través de la dinamització de les relacions socials de col·laboració i cooperació entre els agents socials.

El consell rector és el màxim òrgan per prendre decisions sobre el funcionament del pla. En són membres representants de les administracions impulsores del pla, càrrecs electes de les àrees implicades, i representants d’entitats, i ciutadania a títol individual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.