Inici de la construcció de la vorera nord des de Mas Pellicer fins al Tecnoparc

connectar_mas_pellicer.jpg

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, inicia aquest dimarts les obres de construcció de la vorera nord des de Mas Pellicer fins al Tecnoparc. El termini d’execució previst per aquests treballs és d’uns dos mesos i el nou vial permetrà el pas de vianants i de bicicletes.

Tal i com ha recordat el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, “es tracta d’un projecte llargament esperat pel veïnat de Mas Pellicer i Sant Josep Obrer que es farà realitat aviat, de manera que permetrà connectar el barri de Mas Pellicer i la zona urbanitzada de Reus fins a la zona del Tecnoparc, millorant les condicions de seguretat i mobilitat dels vianants i ciclistes”.

L’obra de construcció de 275 metres de vorera constarà de treballs d’esbrossada i demolicions, moviments de terres i anivellament, pavimentació i adequació de l’entorn. El pressupost d’execució amb què l’empresa adjudicatària, Tecnologia de Firmes, SA, portarà a terme aquests treballs és de 85.764,80 euros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.