Es presenten els nous espais per a la pràctica esportiva de l’Escola Rosa Sensat realitzats amb el suport de la Fundació Cruyff

dsc_0034_4.jpg

L’alcalde, Carles Pellicer, ha inaugurat aquest dijous a l’Escola Rosa Sensat els nous espais per a la pràctica esportiva dissenyats i escollits per l’alumnat del centre després del treball conjunt realitzat amb la Fundació Cruyff, en el marc del projecte Pati 14 que aquesta institució desenvolupa a una dotzena d’escoles de Catalunya. La iniciativa té a més el suport de la Fundació FC Barcelona i de l’Obra Social “la Caixa”.

L’alcalde ha agraït al representant de la Fundació Cruyff i responsable del programa Pati 14, Sander Waare, el desenvolupament d’aquest projecte a Reus i ha volgut enviar un missatge d’ànims al seu president, Johan Cruyff, que es troba en procés de tractament mèdic a causa d’una malaltia. L’alcalde també ha agraït a la resta d’institucions col·laboradores el seu suport a la iniciativa. L’alumnat de l’Escola Rosa Sensat també ha enviat un missatge de solidaritat amb Johan Cruyff a través d’un cartell i li ha desitjat una ràpida recuperació. A l’acte també hi han assistit el regidor d’Esports, Jordi Cervera, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà.

El passat novembre la Fundació Cruyff va confirmar l’elecció de l’Escola Rosa Sensat per desenvolupar-hi el projecte Pati 14, orientat a la millora de les condicions dels espais escolars a l’aire lliure amb l’objectiu de potenciar la pràctica esportiva dels infants i joves. El professorat del centre i l’alumnat van començar a treballar sobre els valors de l’esport, la Fundació Cruyff i les activitats i millores que es podrien adaptar al centre.

Un cop l’escola va escollir entre les catorze propostes que es podien realitzar al centre, durant el mes de de desembre es va aplicar el programa acordat amb la fundació que presideix l’exfutbolista i exentrenador holandès del FC Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.