Meritxell Ruiz realitzarà el primer acte oficial com a consellera a Reus

meritxell-ruiz-1452598387188.jpg

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, farà el primer acte oficial d’ençà que ostenta el càrrec a la seva ciutat natal, Reus. L’alcalde Carles Pellicer, el delegat del Govern a Tarragona, Oscar Peris, la directora dels serveis territorials d’Ensenyament a Tarragona, Àngels González, i diferents membres de la corporació municipal, rebran a la nova consellera al consistori a les 09.30 hores. La visita, de caràcter institucional, servirà a Ruiz per mantenir una breu reunió amb els càrrecs municipals i signar al llibre d’honor de l’Ajuntament.

Després de la visita al palau consistorial, la consellera d’Ensenyament visitarà l’Escola Rosa Sensat a les 10.00 hores i l’Institut Josep Tapiró a les 12.00 hores, per a conèixer les seves instal·lacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.