Acte de cloenda de les activitats socioeducatives del mes de juliol organitzades per l’Àrea de Benestar Social

cloenda_casals_socials_0

Uns dos-cents nens i nenes de tres a dotze anys han participat aquest divendres en la festa de cloenda de les activitats socioeducatives d’aquest mes organitzades per l’Àrea de Benestar Social. L’acte es desenvolupa a La Palma de 10:00 a 13:00 h, acompanyats d’una quinzena de monitors.

L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus organitza diverses activitats d’estiu, que tenen el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

La regidora de l’Àrea de Benestar Social, Montserrat Vilella, recorda que algunes d’aquestes activitats continuen a l’agost, de manera que «cada any són més les activitats que duren tot l’estiu i així aconseguim que els infants i joves amb una situació més vulnerable rebin una atenció socioeducativa tot l’any».

«Conviu l’estiu»
A través del nou programa «Conviu l’estiu», del 30 de juny al 21 d’agost de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h, s’ofereixen150 places quinzenals adreçades als infants de Reus d’edats entre els 3 i els 12 anys. Aquestes activitats socioeducatives es realitzen a tres equipaments de la ciutat: a l’Escola Ciutat de Reus, a l’Escola Rosa Sensat i al centre cívic Migjorn (que a l’agost es trasllada a l’escola Marià Fortuny).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.