Taller ESTALVI ENERGÈTIC Centre Cívic Mestral 22 d’abril 17 h

PDC Barri Gaudí

Xerrades centre civic mestral p

L’Associació de veïns del barri Gaudí i l’Associació de dones Blanca Almendro, mitjançant el Pla de Desenvolupament Comunitari del barri Gaudí, col·laboren amb la xerrada “Com estalviar en la teva factura d’electricitat i aigua” prevista el dimecres 22 d’abril a les 17 h al Centre Cívic Mestral, ubicat al número 6 de l’avinguda de Barcelona, fent difusió entre els veïns i les veïnes de la zona per tal que hi participin.

Aquesta xerrada forma part del cicle de tallers d’estalvi energètic, sobre conceptes bàsics de consum responsable i eficient, fruit de la col·laboració de l’Àrea de Benestar Social, a través del Pla Local d’Inclusió Social de Reus, l’Àrea de Via Pública i Medi Ambient, a través de l’Agència Local de l’Energia, i la companyia municipal Aigües de Reus.

View original post

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.