Inauguració de la pista esportiva i del nou pintat dels edificis del barri Mas Pellicer

L’alcalde, Carles Pellicer, inaugura aquest dissabte (11:00 h) la nova pista esportiva i els treballs de remodelació de pintura realitzats pels veïns de Mas Pellicer. L’alcalde i el president de l’Associació de Veïns Primer de Maig conviden la ciutadania a participar en aquest esdeveniment, que es farà a la mateixa instal·lació esportiva.

Durant els darrers mesos la regidoria de Via Pública, a través de la Brigada Municipal, ha invertit uns 21.000 euros en els treballs d’obra i la instal·lació de materials per habilitar la nova pista esportiva en aquest barri de la ciutat. Les instal·lacions realitzades per la Brigada inclouen, a més de la pista, el muntatge i instal·lació de cistelles de bàsquet, la senyalització de la nova pista de futbol de sala, la reparació de la tanca metàl·lica, la construcció de tancaments amb mur de formigó, la creació d’un nou pas rebaixat de vianants i també l’habilitació d’un accés rebaixat a la vorera per a vehicles.

D’altra banda, l’acte servirà també per donar a conèixer les tasques de millora en la pintura de diferents espais comuns del barri que han portat a terme els veïns.

IMG_7947p

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.