El Govern de Reus referma el compromís amb els Plans Comunitaris

sanjo P

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presidit aquest dimarts 3 de febrer les reunions dels plans comunitaris dels barris Sant Josep Obrer i Gaudí, que han servit per refermar el compromís del Govern de Reus amb aquests instruments de foment de la implicació i la participació de la ciutadania i la xarxa associativa en la gestió dels recursos de les administracions públiques en un àmbit de treball concret.

Les reunions també han servit per presentar els nous regidors que, fruit de la darrera remodelació del govern municipal, assumeixen la responsabilitat de la gestió dels plans: Montserrat Vilella, regidora de Benestar Social, de qui depenen directament els plans comunitaris; i Joaquim Enrech, regidor de Seguretat responsable de la Guàrdia Urbana, estretament vinculada a l’activitat dels plans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.