Informacions de l’AV Mas Abelló

Satisfacció per l’anunci de l’Alcalde de l’obertura de la Biblioteca Pere Anguera.

baixador_bellissens_reusdigital_002_4

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus manifesta la seva satisfacció per l’anunci ahir per l’alcalde de la ciutat de finalitzar les obres de la Biblioteca Pere Anguera com a pas previ a la seva obertura. Des de la FAVR, juntament amb l’AV Mas Iglesias, hem reivindicat l’obertura d’aquest equipament des de fa dos anys, organitzant diferents actes coincidint amb l’aniversari del Dr. Pere Anguera, tot entenent que aquest equipament ha de donar servei a un ampli sector del sud de la ciutat així com a la Universitat Rovira i Virgili.
El passat dia 15 de novembre, amb motiu dels actes que es van organitzar a la Plaça Prim, l’alcalde ja ens va deixar entreveure la possibilitat de desbloquejar aquest projecte, possibilitat que ara es concreta i de la qual ens felicitem.

Baixador de Bellisens
Relacionat amb aquesta zona de la ciutat, la Taula que la FAVR va impulsar per reivindicar un baixador a la zona de Bellisens està redactant un manifest que servirà com a document de referència de cara a les administracions, amb l’objectiu d’aconseguir també aquesta infraestructura, que hauria de donar servei no únicament als veïns de Mas Iglesias, sinó també a la resta de veïns de la zona sud, usuaris de l’hospital de Sant Joan, alumnes de les facultats de la URV, Tecnoparc…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.