Comencen les obres de construcció d’una nova pista poliesportiva al Mas Pellicer

140716

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Reus inicia aquesta dimecres 16 de juliol les obres de construcció d’una nova pista poliesportiva al Mas Pellicer. La inversió representa la primera fase del projecte que connexió del barri amb el Tecnoparc, que es culminarà amb la construcció d’una nova vorera paral·lela a l’avinguda de Bellissens. Aquesta segona fase té el finançament pendent d’una subvenció de la Diputació de Tarragona.

El projecte de la nova pista poliesportiva, elaborat pels propis serveis municipals d’enginyeria. Contempla la construcció d’una pista de 40×20 metres de formigó i la instal·lació d’una malla metàl·lica de seguretat. Així mateix, l’obra es completa amb la instal·lació de porteries de futbol sala i cistelles de bàsquet, així com el pintat de les línies dels camps de joc.

L’execució de l’obra, adjudicada a l’empresa COASA, té una durada prevista d’un mes i un pressupost de 44.118,11 euros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.