Visita de l’Alcalde Carles Pellicer i el Secretari d’Habitatge Carles Sala al barri Sant Josep Obrer

6767

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, ha visitat aquest matí les obres de rehabilitació que s’estan desenvolupant a set edificis d’habitatges amb protecció oficial del grup Sant Josep Obrer de Reus (Baix Camp).
L’han acompanyat l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la regidora de benestar social, Monserrat Vilella, el regidor d’Urbanisme Miquel Domingo, el president de l’AV Primer de Maig, Eduardo Nava i, entre altres, el director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jordi Sanuy.

Els treballs van iniciar-se el passat mes d’abril i formen part de les actuacions que, de forma periòdica, desenvolupa l’Agència per al manteniment i prevenció de l’estat dels edificis de pisos construïts amb protecció oficial. En el cas de Sant Josep Obrer s’estan reparant les façanes deteriorades, en especial els balcons, que presenten el revestiment disgregat, i els espais de les gelosies i les cobertes.
L’actuació es fa als blocs 31, 46, 53, 54, 56, 57 i 59, amb 76 habitatges, i inclou el repàs de canals i teulades per solucionar problemes de filtracions i millorar l’evacuació de les aigües de pluja. També s’estan pavimentant els parterres (espais plantats amb flors i gespa) entre els blocs 50-51, 52-53 i 57-58.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Construccions F. Munné, SA per un import de 180.641,60 euros. Està previst que acabin el proper mes de juliol.

 

IMG_4827p

IMG_4828p

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.