Testimonis – El consultori del barri St. Josep Obrer

El proper dimecres 30 d’abril a 2/4 de 8 del vespre, dins del cicle Testimonis, memòria d’un passat, les treballadores del consultori de Sant Josep Obrer (2003 – 2013) faran una conferencia valoran la tasca desenvolupada d’aquest anys.

testimonis

L’any 2003 es va obrir el consultori del barri St. Josep Obrer per a fer més accesible l’atenció sanitària als seus habitants. Durant 10 anys que va restar obert es va aconseguir millorar l’estat de salut de persones, famílies i comunitat, creant amb elles un vincle de confiança.

Des del consultori van sorgir iniciatives con l’Anem a caminar, un programa que ha permès promoure l’activitat fisica en persones amb problemes de salut crònics. La proximitat va ser, alhora, clau per a afavorir el treball en xarxa amb la resta d’agents de salut i reduir-ne les desigualtats.

El 2013 va tancar les seves portes arran de l’obertura del CAP Horts de Miró.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.