Més de mil escolars s’han reunit al Mercadal per cantar «La Gran Nadala»

Captura de pantalla 2013-12-18 a la(s) 21.16.50

Sota la direcció musical de Jordi Salvadó, docent i músic, més de mil escolars provinents de 24 centres educatius reusencs s’han reunit avui dimecres, 18 de desembre, a les onze del matí, a la plaça del Mercadal de reus per fer la cantada col·lectiva «La Gran Nadala». Els escolars de primària, d’entre 6 i 12 anys, han interpretat conjuntament la nadala El rabadà.

L’acte ha començat passades les onze, quan totes les escoles s’han reunit a la plaça, i Jordi Salvadó ha captat l’atenció dels escolars mitjançant un escalfament. En acabar, han fet un petit assaig i els ha ensenyat una petita coreografia per al final de la cançó; a continuació, han interpretat tres vegades la nadala perquè els mitjans i els pares poguessin captar la cantada.

Les escoles que han participat en aquest esdeveniment són les següents: Arce, Cèlia Artiga, Joan Rebull, Sant Josep, Isabel Besora, Rosa Sensat, Alberich i Casas, Pare Manyanet, Collège Français, Eduard Toda, Montsant, Marià Fortuny, Prat de la Riba, Presentació, Aura, Misericòrdia, Sant Pau, Pompeu Fabra, La Salle, Pi del Burgar, M. Rosa Molas, Els Ganxets, Rubió i Ors i Puigcerver. Aquesta és una iniciativa organitzada per Canal Reus TV per segon any consecutiu i compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus.

http://www.naciodigital.cat/delcamp/reusdiari/

Captura de pantalla 2013-12-18 a la(s) 21.19.55

One thought on “Més de mil escolars s’han reunit al Mercadal per cantar «La Gran Nadala»”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.