La Generalitat subvenciona amb 9.000 euros l’associació de veïns Primer de Maig

Captura de pantalla 2013-11-28 a la(s) 22.31.59

Més bones notícies per al barri de Sant Josep Obrer i, concretament, per l’àrea del Mas Pellicer. A més d’invertir en la millora de les façanes, balcons i canonades de molts pisos, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha atorgat dues subvencions per valor superiors a 9.000 euros a l’associació de veïns Primer de Maig, per tal que pugui dur a terme projectes de caire social i adequï el lavabo del seu local, segons ha explicat a Reusdigital el president de l’entitat, Eduardo Navas.

La primera de les ajudes, per un valor de 5.250 euros, es dóna per dinamitzar les comunitats de veïns, realitzar accions socioeducatives i establir un assessorament, mediació i gestió entre els veïns i l’Agència de l’Habitatge, que compta amb més de dos-cents pisos de protecció oficial a la zona. La segona subvenció, de 4.080 euros, servirà per arranjar la porta d’entrada del local de l’associació, així com el labavo, per tal que puguin accedir discapacitats.

Les obres d’adequació dels balcons començarien al gener

Eduardo Navas s’ha mostrat confïat que les obres d’adequació de les façanes, balcons, teulades i canonades dels pisos d’Habitatge es puguin iniciar el mes de gener, amb una durada de diversos mesos. Malgrat que fa unes setmanes es va dir una xifra d’inversió de 300.000 euros, el president veïnal assegura que, finalment, la despesa serà de 220.000 euros. Feia uns vuit anys que no s’arranjaven aquests pisos i molts, en règim de lloguer, es troben en molt mal estat.

Aquests diners també s’utilitzaran per formigonar molts dels jardins que hi ha als porxos dels edificis, per tal d’evitar “que siguin un cau d’insalubritat, amb rates i insectes”, ha indicat Navas. Ara, el següent pas que volen donar al barri és la pintura de gran part dels baixos dels blocs i, de fet, ja s’ha realitzat en alguna façana.

http://reusdigital.cat/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.