Salut tanca aquesta setmana el consultori de Sant Josep Obrer

Els veïns veuen amb bons ulls el tancament perquè l’espai no està adequat a les necessitats sanitàries

Foto_1

El departament de Salut ha decidit tancar aquesta setmana el consultori de Sant Josep Obrer, davant l’estat deficient de l’espai i la proximitat del nou CAP d’Horts de Miró, que es va inaugurar el passat mes de setembre i està a menys d’un quilòmetre de distància. La Generalitat ja havia reduït l’horari d’obertura durant els últims mesos i, fins i tot, hi havia informes interns que alertaven que el consultori no s’adequava a les directrius dels Equips d’Atenció Primària (EAP).

Salut confirma que l’equip de professionals i l’atenció domiciliària es manté igual, malgrat que a partir d’aquest divendres, els veïns s’hauran de desplaçar a un altre espai, obert fins a les 9 de la nit. A partir d’aquesta hora, només hi ha obert l’Hospital de Sant Joan i el CAP de Sant Pere. El consultori s’havia construït el 2003 davant la gran distància que hi havia entre el barri el CAP de la Llibertat, on estaven adscrits els veïns.

Des de l’Associació de Veïns Primer de Maig, veuen amb bons ulls aquest tancament, reconeixen que l’espai no estava adequat per a les necessitats sanitàries i esperen guanyar en servei i atenció a partir d’ara.

http://reusdigital.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.