Continuen els conflictes entre veïns i URV per la urbanització del Campus Bellisens

pont2

Continuen els conflictes amb la urbanització del Campus de Bellisens de Reus, que podria comportar el tancament, durant les nits i dies festius, del pas que uneix els barris de Mas Pellicer i Mas Iglesias. Després d’una nova reunió, les parts no es posen d’acord.

Aquest dijous a la tarda va tenir lloc una nova trobada a tres bandes del regidor d’urbanisme de l’ajuntament de Reus, Miquel Domingo, el vicerector i responsable del projecte d’urbanització del campus Bellisens de la URV, Xavier Farriol, i representants veïnals de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus, Mas Pellicer i Mas Iglesias. L’objectiu de la reunió era cercar una solució a les peticions dels veïns, traslladades en una primera trobada a l’ajuntament, per garantir el pas existent entre els dos barris a través del campus universitari. Un pas que permet la connexió amb la zona educativa i esportiva i també amb el nou Hospital Sant Joan.

La universitat diu que, per seguretat i responsabilitat, tancarà l’accés al campus durant les nits, els diumenges o els dies festius, com es fa amb els parcs municipals, i assegura que hi ha vies alternatives que no justifiquen la necessitat de mantenir el pas obert.

Pel que fa a l’ajuntament, és qui té l’última paraula, però a hores d’ara no ha aclarit la seva postura.

Els veïns diuen que aquest accés és històric, i creuen que l’alternativa de passar per l’autovia de Bellisens, a més de suposar un tomb de més d’un quilòmetre, no és prou segura. La setmana vinent convocaran una assemblea amb els veïns afectats per exposar-los la situació i que ells mateixos puguin marcar els passos a seguir a partir d’ara.

canalreustv.cat
reusdigital.cat
diarimés

pont

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.