Nou aparcament davant l’Hospital de Sant Joan

IMG_2067

La regidoria de Via Pública ha arranjat un terreny d’uns 7.500 m2 a l’avinguda de Josep Laporte, just davant de l’Hospital Sant Joan que pot ser utilitzat per a l’aparcament de vehicles dels usuaris tant del centre sanitari com de la resta d’equipaments i serveis de la zona del parc tecnològic.

Les obres, que han tingut un cost aproximat de 7.000 euros, han consistit en la neteja i sanejament del terreny, així com el seu condicionament i l’anivellament. Així mateix, s’hi ha realitzat tasques de protecció de les instal·lacions elèctriques i de millora dels elements de jardineria.

Hipòlit Monseny, regidor de Via Pública, afirma que «les obres s’emmarquen en la voluntat política del govern de Reus d’ordenar i sanejar l’entorn dels equipaments del parc tecnològic per fer-los més còmodes i atractius per als seus usuaris».

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.