Inauguració de la reformada nova seu social de l’AV Primer de Maig

El passat dia 28, es va inaugura la reformada seu social de l’associació de veïns Primer de Maig, situada al carrer Mas Pellicer, bl 40, l’acte va comptar amb un nombre important de veïns i socis i amb la presència de la regidora de Participació, Angela Tello, la regidora de Convivència i Immigració, Dolors Compte, el regidor de Via Pública, Hipolit Monseny, a més del president de la federació d’associacions de veïns de Reus, Valentin Rodriguez.

Les reformes, fruit d’una subvenció de l’Agencia de l’Habitatge, amb dotat aquesta seu, amb dos espais, un més enfocat a seu social i un altre com aula de formació, on actualment s’estan fent classes de restauració i pintura i l’escola d’escacs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.