Els premis Bonaplanta 2012 guardonen la restauració de la bòbila Sugranyes

Els Premis Bonaplanta 2012, organitzats per l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya, han atorgat el premi de Rehabilitació al projecte de ‘Restauració de la Bòbila Sugranyes. Centre d’Interpretació de la Producció Ceràmica. Primera Etapa Consolidació estructural’, executat per Figuerola Gavaldà Romera Arquitectes. El regidor de l’àrea d’Arquitectura i Urbanisme, Miquel Domingo, valora molt positivament el premi i considera que “la rehabilitació d’un espai com la bòbila éns ha permès recuperar part del patrimoni industrial i històric de la ciutat”. L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat aquest passat dimarts.

Aquest premi està adreçat a l’execució d’aquells treballs de rehabilitació d’instal·lacions o béns mobles industrials, tècnics i científics. En el cas de la bòbila Sugranyes, s’ha valorat la capacitat funcional i la qualitat tècnica de la rehabilitació, així com el suport documental que explica les bases tècniques i científiques del seu funcionament, la seva funció i la importància en el procés industrial en què estava incorporat.

reusdigital.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.