Reunió GT Convivència i Salut – CAP Horts de Miró

equip de salut del CAP

Extracte de la reunió del Grup de treball de Convivència i Salut del Pla Comunitari de Sant Josep Obrer, representants de les entitas i associacions del barri, direcció del CAP i l’equip de salut del barri, convocada avui 24 de setembre de 2012

Caldria destacar els següents punts.

S’han manifestat 3 preocupacions entre la població del barri:

– Ubicació del nou CAP Horts de Miró:

S’ha detectat que pot haver-hi part de la població que encara desconeix on es troba la nova ubicació del CAP. S’estudiarà la possibilitat de fer repartiment de plànols indicant la situació.

 – Atenció a la gent gran:

S’ha verbalitzat certa por a que quedi desatès aquest sector d’edat, al tenir limitada la seva mobilitat. L’equip de salut ha emfatitzat que coneixen a les persones que es troben en aquesta situació i que, tal i com ja s’està fent actualment, seran ells els que es traslladaran al domicili del malalt amb la freqüència que correspongui. I si fos necessari s’ampliarà el servei de visites domiciliàries.

 – Transport i accessibilitat al nou CAP :

S’ha explicat que s’han mantingut converses amb Reus-Transport per mirar la viabilitat de modificar l’itinerari actual i tenir una parada més propera al nou CAP. Des de l’empresa no es considera adequat modificar el traçat donada la poca distància del CAP Horts de Miró amb les parades ja existents (al voltant de 200-250 mts).

Tots els presents a la reunió han coincidit en la millora que representa la nova ubicació, tant a nivell d’atenció mèdica com d’equipaments i instal·lacions. S’han compromès a fer difusió entre el veïnat dels punts tractats avui per tal d’informar a la població.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.