Inauguració Centre d’Atenció Primària Horts de Miró

Avui dimecres 12 de setembre, a les 18.00 hores, el conseller de Salut, Boi Ruiz i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, inaugurarà el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Horts de Miró, situat al carrer Camí de l’Aigua Nova, 29, de Reus.
 
Aquest nou CAP, gestionat per l’ICS, suposa el trasllat de gran part dels professionals de l’Àrea Bàsica de Salut Reus-4 (13 metges de família, 12 infermers, 1 auxiliar d’infermeria i 10 administratius), que fins ara donaven servei a l’edifici del CAP Llibertat de Reus. Amb l’obertura d’un centre de salut nou al barri d’Horts de Miró, es potencia l’atenció a la gent gran ja que s’apropen els serveis de salut a una zona de la ciutat de Reus amb un gran nombre de població de més de 65 anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.