Cloenda del Casal d’estiu de Sant Josep Obrer

El Casal d’estiu de Sant Josep Obrer, organitzat per la regidoria de Convivència i Immigració, a traves del Pla Comunitari Sant Josep Obrer, ha celebrat les activitats de cloenda aquest dijous 26 de juliol, a les 12:00 h, a l’Escola Rosa Sensat. Durant l’acte s’han mostrat als pares fotografies i vídeos realitzats pels 120 nens i nenes que han participat en el casal.

Aquest casal, que s’inclou dins de l’oferta dels casals d’estiu de la ciutat, té com a especificitat que forma part d’una acció comunitària en xarxa, i que té una finalitat socioeducativa i d’integració social, que pretén donar un suport educatiu durant el mes de juliol, a nens i nenes des dels 3 als 12 anys.

Per això, aquets casal compta amb la participació de l’àrea de Benestar Social, a través de Serveis Socials i de la regidoria de Participació i Ciutadania. També hi col·laboren l’Escola Rosa Sensat, el Centre Cívic Mas Abelló, el Casal Cívic Mas Pellicer i l’Associació de Veïns del Primer de Maig.

La regidora de Convivència i Immigració, Dolors Compte, valora molt positivament el desenvolupament d’aquest taller: “Enguany el casal d’estiu de Sant Josep Obrer ha estat un èxit, ja que tots els nens i nenes hi han assistit regularment i hi han participat activament de les activitats. Un bon resultat que és fruit del treball conjunt que es fa durant tot l’any des de diverses regidories”.

El casal ha acollit 30 alumnes cada setmana des del 2 de juliol. En total, hi han participat 120 infants i joves.

Enguany, les activitats realitzades han girat entorn a l’astronomia. També s’han fet classes de repàs escolar, pintura, manualitats, activitats esportives, jocs d’aigua i una sortida a les piscines municipals una vegada a la setmana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.