QUE NINGÚ ES QUEDI FORA DE JOC

Us presentem el programa actualitzat de la Marató per la pobresa de TV3 , a Reus.

Des de l’Àrea de Benestar Social i del Pla d’Inclusió hem col.laborat amb l’organització d’aquestes activitats conjuntament amb diverses  regidories i entitats,  amb la finalitat de sumar esforços entre tots i totes en contra de les situacions de vulnerabilitat social i no només de manera puntual sinó continuada.

Us demanem fer difusió de les activitats  i promoure la participació.

Diumenge 27 de 16:00 a 17:00 hores,  TV3 farà una retransmissió en directe de la  Flasmoob, on  també participaran un  cantant de Daigual, el periodista Josep Baiges,  i es farà entrega de la recollida solidària de la Federació de Veïns de Reus….

Només afegir que les persones que vulguin  col.laborar amb la Marató, ho poden fer
–  econòmicament , a través de les inscripcions en algunes activitats o a través  de donatius a les URNES  que trobaran instal·lades en els espais de les activitats,  aquestes aportacions aniran a TV3 .

–   o també participant a la  recollida  d’aliments pel BANC D’ALIMENTS que el diumenge es farà  a l’espai d’entitats a partir de les 11,30(davant pàrquing de la  biblioteca) ,i que  posteriorment es repartiran a la xarxa d’entitats de distribució d’aliments de la ciutat.   Els  aliments que més es recolliran, per ser més necessaris, són   oli ,sucre,llet, conserves i llegums cuites.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.