S’inicia l’enderrocament dels habitatges del carrer Mas Tallapedra

Els regidors de Medi Ambient i de Via Pública de l’Ajuntament de Reus, Marcos Massó i Hipòlit Monseny, han supervisat els treballs d’enderroc dels habitatges i granges situats als números 18, 18A, 20 i 22 del carrer Mas Tallapedra, que s’han iniciat aquest dimecres 16 de maig. Les obres les executa la propietat dels immobles a requeriment de l’Ajuntament de Reus, després que l’arquitecte municipal en constatés l’estat ruinós. Els treballs s’estan desenvolupant sense incidències i es preveu que durin uns tres dies.

Els treballs previs a l’enderroc s’han iniciat a les 9:00 h. Els cossos de seguretat de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra han realitzat un control preventiu de la zona per comprovar que no hi havia ningú a l’interior. Els agents han avisat la protectora d’animals per fer-se càrrec de dos animals que s’hi han localitzat. Finalment, l’empresa de subministrament elèctric ha tallat el corrent per poder procedir als treballs d’enderroc amb seguretat.

Els treballs d’enderrocament han començat a les 9:30 h, i està previst que durin aproximadament tres dies, donada la complexitat i els rigorosos controls de seguretat que requereix el tractament de la quantitat d’uralita que hi ha a les construccions.

El passat 25 d’abril, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquada van realitzar un dispositiu conjunt en aquest immobles, davant la denúncia presentada pel propietari per ocupació il·legal. Els cossos de seguretat van intervenir acompanyats de l’arquitecte municipal i dels tècnics de Medi Ambient i de Salut Pública, que van comprovar l’estat ruinós de les construccions i el deficient estat de salubritat.

Els Serveis Socials Municipals van activar des del primer moment els protocols pertinents per fer un acompanyament de les famílies que hi residien i poder oferir una atenció personalitzada a cada cas. Actualment, totes les families afectades tenen resolta la seva situació d’allotjament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.