REPRESENTACIÓ TEATRAL

Aquest vespre s’ha dut a terme la representació teatral de l’obra “Aunque llueva tambén se puede ver el sol” interpretada pel grup de teatre La vocalia de Mas Abelló, emmarcat dins del projecte Dones fent barri del Pla de Desenvolupament Comunitari Sant Josep Obrer.

Els assistents que omplien el recinte de l’espai Santa Llúcia han passat una estona divertida amb aquesta comèdia, que pretén visualitzar la problemàtica de la fibromiàlgia i la lluita dels afectats per conviure amb la malaltia.

L’acte a comptat amb la presència de les regidores Montse Vilella, Dolors Compte, Angels Tello, Rosa Garrido, el regidor Josep Allueva i la junta de l’associació catalana d’afectats de fibromiàlgia encapçalada per la presidenta local Cori Terré.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.