El jutge ordena l’enderroc de les barraques del ‘Corral de la Pacheca’ a Sant Josep Obrer

Una ordre dictada pels jutjats de Reus obliga a l’enderrocament dels edificis coneguts popularment com el ‘Corral de la Pacheca’, al barri de Sant Josep Obrer, ocupats per una vintena de famílies i en molt mal estat. Segons ha avançat la Cadena Ser, el termini per tirar a terra les barraques s’esgota el proper 16 de maig. Aquesta decisió s’hauria pres per evitar que es visqui a Reus un cas similar a la casa abandonada que es va esfondrar a Tarragona i va acabar amb la vida d’una dona i la seva filla. Els veïns ja feia temps que es queixaven per la brutícia, els robatoris, la venda de droga i la prostitució que suposadament hi ha a la zona.

Un operatiu format per agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra va avisar la setmana passada als veïns de la decisió judicial i durant l’operatiu es van decomissar droga i diferents articles robats. Els cossos policials no descarten, a més, que en aquest espai s’hi practiqui la prostitució. L’àrea de Serveis Socials s’haurà de fer càrrec dels veïns desnonats per veure on poden anar a viure, ja sigui a Reus o d’altres punts de l’Estat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.