Associació Dona Gitana Juvli Romni

L’Associació de Dones Gitanes de Reus Juvli Romni s’ha presentat avui en societat a la sala d’actes del Casal de les Dones de Reus. L’acte ha tingut lloc a les 18:00 h i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la regidora de Benestar Social, Montse Vilella, la regidora de Participació i Ciutadania, Àngels Tello, i la regidora de Convivència i Immigració, Dolors Compte.

L’entitat ha volgut aprofitar per presentar-se durant la setmana que se celebra el Dia Internacional de les Dones, i fer-ho a un espai emblemàtic com és el Casal de les Dones. Durant l’acte de presentació ha actuat Jonny Tarradellas, productor musical de Rumba Catalana.

2 pensaments sobre “Associació Dona Gitana Juvli Romni”

  1. Enhorabuena !!!!! a todas las Mujeres de la Asociación y en especial a Concepción, Presidenta de la entidad

    Que vuestras inquietudes sea la fortaleza de vuesta Asociación

    Gracias por compartir con la Asoc. de Dones LLatinoamericanes “MADRE TIERRA” este día tan especial

    Saludos

  2. me llena de orgullo que un grupo de mujeres gitanas en reus tengan inquietudes por la promocion del pueblo gitano y desen dar a conocer lacultura gitana,si en alguna ocasion surge el tema de la evolucion de la guitarra flamenca y quisierais dar conferencias y clases didacticas bien a alumnado de instituto o de universidad pues os puedo echar una mano,estuve un tiempo trabajando en las asociaciones y en la federacion aqui en valencia,actualmente me dedico a la docencia de guitarra flamenca,desde alziara un abrazo tio paty

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.