Xerrada sobre el servei d’atenció a les dones

El Casal de les Dones, a la plaça de la Patacada, acollirà demà, dia 29 de novembre, una xerrada sobre el servei d’atenció a les dones, al qual poden acudir en cas d’emergència. Aquesta activitat clausurarà els actes commemoratius del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, que es va celebrar arreu del territori divendres passat.

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Reus, ubicat al Casal de les Dones, ha atès al llarg de l’any 274 dones. A més, centenars de dones han rebut suport, social, psicològic o jurídic, i han participat en els diverses tallers organitzats i al grup d’Ajuda Mútua. L’activitat començarà a les sis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.