5.200 places en activitats de lleure als Centres Cívics de Reus

Aquest dilluns 12 de setembre s’obre el període d’inscripció a les activitats de lleure que ofereixen els Centres Cívics de la ciutat per als antics alumnes del curs passat. A partir del dia 16 de setembre, s’obrirà una segona tanda d’inscripció per als nous alumnes d’aquest curs. La inscripció romandrà oberta fins a finalitzar les places disponibles. Enguany, s’oferten un total de 346 cursos i tallers amb 5.200 places.

En concret, de les 346 activitats, 19 estan destinades a infants i joves i 327 a majors de 16 anys. En aquest curs l’oferta d’activitats i de places augmenta respecte les dades de l’any passat, ja que el curs 2010-2011 es van realitzar 282 cursos i es van ofertar 3.500 places. Ara bé, els preus de les activitats es mantenen.

L’augment en xifres de les places i les activitats respon, en part, a la posada en marxa del Centre Cívic del Barri del Carme, i a la incorporació d’activitats per a joves, que s’ha fet amb col·laboració amb la regidoria de joventut.

Per realitzar la inscripció es pot fer telefònicament, trucant al 010 o al 977 010 010 (des de fora de Reus i/o mòbil); o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o a la consergeria del Centre Cívic en qüestió. Els titulars de la targeta daurada gaudiran d’un 30% de descompte.

Reusdirecte.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.