Les obres del carrer Lleó XIII finalitzaran aquest octubre

Permetrà que Mas Abelló i Mas Iglesias estiguin més ben connectades.

L’adequació de la cruïlla entre els carrers Lleó XIII i Sol i  Ortega continua a bon ritme després que aquest estiu s’iniciessin les obres. El projecte que va començar l’any 2008, es podria acabar durant el proper mes d’octubre, segons informa l’Ajuntament.

La millora de la zona és una antiga reclamació veïnal, i s’espera que un cop s’hagin finalitzats els treball els barris de Mas Abelló i Mas Iglesias estiguin més ben comunicats entre ells, especialment per als vianants. Concretament, la zona que s’està remodelant és al final del carrer Lleó XII, amb la seva confluència amb el carrer Sol i Ortega, just al costat del pas subterrani de la via ferroviària. També hi ha afectat un petit tram del passatge de Mare de Deu dels Desemparats. “Per a realitzar les obrers s’ha hagut de fer una petita expropiació”, comenta el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, qui espera que en un termini aproximat d’un mes es puguin donar per acabades.

Monseny també comenta que un cop s’hagin finalitzat els treball el consistori atendrà una antiga petició: “ Des de les associacions de veïns se’ns demana que el nom del carrer Mas Abelló es prolongui també on hi ha actualment el carrer Sol i Ortega”. Est tracta d’un passeig que queda tallat per la via ferroviària, però que amb aquestes obres quedarà més homogeni i, per tant, es reivindica que tingui un únic nom i no dos com fins ara.

Des de l’associació de veïns Mas Abelló, el seu president Joan Rossell, explica que “en la legislatura anterior semblava que començaven les obres, però al final va quedar tot aturat. Desprès s’ha reprès amb personal del Pla d’Ocupació”. Rossell també va demanar que s’anivelli correctament el carrer Lleó XIII, ja que “quan hi plou s’hi fan tolls”.

D’altra banda, Rossell va celebrar la creació d’un pas de vianants a l’avinguda President Macià, just al final de Sol i Ortega. Aquesta nova senyalització permet que els vianants que venen de Mas Abelló puguin creuar l’avinguda més còmodament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.