Visita del l’Alcalde i regidors a Mas Pellicer


L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha visitat aquesta tarda el barri de Mas Pellicer i Sant Josep Obrer, per conèixer l’estat del barri i les necessitats o demandes que tenen els veïns d’aquesta zona de la ciutat. Durant la visita, han acompanyat a l’alcalde el quart tinent d’alcalde i regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, el regidor d’Urbanisme, Territori i Arquitectura, Miquel Domingo, la regidora de Benestar i Família, Montserrat Vilella,  la regidora de Participació i Ciutadania, Àngela Tello, la regidora de Convivència Immigració, Dolors Compte, presidents de les associacions de veïns de Primer de Maig i Mas Abelló, associació Gitano-Catalana, Pla Comunitari i una important representació veïnal.

One thought on “Visita del l’Alcalde i regidors a Mas Pellicer”

  1. la asociación Primero de Mayo agradece el interes del e.x.c. señor Alcalde por conocer los problemas del vencidario y espera que esto sea una continua labor para solucionar los problemas de nuestro barrio, extendemos el agradicimiento a los demas representantes municipales y plan comunitario.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.