El programa ‘Descobrim Reus Pas a Pas’ , premiat per la seva tasca innovadora en salut

El programa comunitari ‘Descobrim Reus Pas a Pas’ ha rebut el IV Premi de Recerca en Processos d’Innovació dels serveis d’atenció primària i salut comunitària. Es tracta d’una iniciativa de senderisme urbà que es va iniciar l’any 2004 al barri Sant Josep Obrer amb el nom ‘Anem a Caminar’. La missió del programa impulsat per les Àrees Bàsiques de Salut de l’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus és promoure que les persones sedentàries adquireixin un estil de vida saludable a través de l’increment de l’activitat física, el coneixement de l’entorn i la promoció de la sociabilitat.

El premi l’atorguen el Departament de Salut, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària (AIFICC), que tenen per objectiu promoure una atenció primària de qualitat i situar-la com a eix dels processos d’atenció dels serveis sanitaris. El premi, de 20.000 euros, valora la recerca de línies innovadores que donin resposta a les noves demandes dels serveis d’atenció primària.

Durant l’edició del curs 2010 – 2011, han participat en el programa a Reus més d’un centenar de caminadors. Han realitzat més de 160 hores anuals i més de 640 quilòmetres, amb una mitjana de cinc quilòmetres per dia.

reusdigital.cat

One thought on “El programa ‘Descobrim Reus Pas a Pas’ , premiat per la seva tasca innovadora en salut”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.