Exposició RELATS DE VIDA I BARRI

Del 2 al 30 de juny al centre cívic Mas Abelló tenim el gust d’oferir-vos un nova exposició municipal de caràcter itinerant. Es tracta de l’obra “Relats de vida i barri”, formada per un total de 23 fotografies acompanyades d’un breu text explicatiu vivencial de veïns i veïnes dels barris Immaculada i Sol i Vista de Reus.
 
Els diferents relats aborden diversos aspectes sociocomunitaris tals com la història, l’associacionisme, els usos socials de l’espai, la cohesió, els vincles intergeneracionals, la relació entre els barris i la ciutat, les tradicions, la integració o l’entorn natural.
 
La finalitat de l’exposició és enfortir els vincles relacionals del veïnat, el coneixement de l’alteritat, la integració de les persones nouvingudes, afavorir l’arrelament a través del teixit associatiu, reforçar l’autoestima lligada al sentiment de pertinença al barri i donar protagonisme a la quotidianitat. La presència, en les visites guiades, d’un dels relators en cada una de les exposicions farà possible viure i compartir de primera mà aquestes sensacions.
 
Aquest actuació s’emmarca dins la intervenció integral Pla de Barris Immaculada i Sol i Vista de l’Ajuntament de Reus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.