Dues noves parades de la línia 50 a la rotonda de Sant Josep Obrer

Reus Transport modifica, a partir d’aquest dijous 21 d’abril, el recorregut de la Línia 50 amb l’objectiu de millorar la connexió del centre de la ciutat amb el campus universitari de Bellissens, el nou Hospital i l’edifici Tecnoparc. La ruta varia el recorregut de sortida, que es realitzarà des de l’avinguda de Bellissens, amb dues noves parades a la rotonda d’entrada del barri de Sant Josep Obrer, denominades Bellissens 1 i 2.

L’itinerari de la línia 50 dins el nucli urbà enllaça l’estació de ferrocarrils amb la d’autobusos, passant per la plaça de la Llibertat i l’avinguda de Marià Fortuny. El servei es realitza de dilluns a diumenges (festius inclosos), de dos quarts de 5 del matí a dos quarts d’1 de la nit, amb freqüències cada hora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.