Enllestida la reforma de la plaça de Pablo Picasso

L’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament dóna per acabades les obres de remodelació de la plaça de Pablo Picasso, ubicada entre el Tanatori Municipal i l’avinguda de Francesc Macià. L’actuació l’han dut a terme els treballadors acollits al Pla Impuls de la Generalitat sota la supervisió de la Brigada Municipal.

La plaça de Pablo Picasso exhibeix una nova cara després que es donin per finalitzates les obres per remodelar aquest espai de la ciutat. Els treballs han consistit en la substitució d’uns 1.350 metres quadrats de sòl de sauló per unes peces prefabricades de formigó, de diferents colors, col·locades en sec sobre paviment de grava fina. A més, també s’hi han disposat unes peces ceràmiques. La inversió en materials, que ha costejat l’Ajuntament, ascendeix a 37.000 euros.

L’obra forma part dels quaranta-un projectes que l’Ajuntament de Reus executa amb les subvencions del Pla Impuls Treball de la Generalitat de Catalunya. El programa ha donat feina a prop de dues-centes trenta persones que estaven en situació d’atur sense prestació o amb el subsidi a punt d’acabar-se. L’objectiu del pla és millorar la preparació de les persones i la seva formació. El finançament del pla d’ocupació destina un 70% del pressupost a despeses derivades de l’ocupació i un 30% a la formació i l’orientació dels treballadors.

reusdigital.cat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.