Activitat per conscienciar sobre la SIDA, als instituts de Reus

Amb motiu de la celebració l’1 de desembre del dia mundial contra la SIDA, el 24 i el 25 de novembre, i el 20 de desembre, es faran representacions de l’obra «Que sí, vida!», a càrrec de Teatreacció. Aquesta és una activitat adreçada a alumnes de secundària, realitzada amb el suport de l’Àrea de Benestar i de l’Àrea d’Educació i Formació de l’Ajuntament de Reus.

L’activitat, pensada per a grups de joves i adolescents, incideix en la prevenció del VIH/sida i la sexualitat afectivitat de forma interactiva i divertida. Durant els dos dies que es fa l’activitat participaran en l’activitat al voltant de mig miler alumnes de quatre instituts de la ciutat. Les representacions es faran als instituts Baix Camp, Gabriel Ferrater, Salvador Vilaseca, gaudí, Tapiró i d’Horticultura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.