Nou telèfon per demanar de cita prèvia als Serveis Socials

L’Àrea de Benestar de l’Ajuntament de Reus ha integrat en un únic número de telèfon el servei per sol·licitar cita prèvia per als Serveis Socials municipals:                                                                  977 010 034.                                                                                   El servei telefònic estarà operatiu de dilluns a divendres, de 8 del matí a 2 del migdia.

El servei telefònic de cita prèvia començarà a funcionar a partir de dilluns dia 22 de novembre. És un servei centralitzat per demanar entrevista amb els treballadors i educadors socials de l’Ajuntament. Des d’aquest servei es facilitarà el contacte amb els Serveis Socials i s’orientarà al ciutadà cap al servei específic al que s’ha de dirigir en funció de la seva necessitat.

reusdigital.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.