Comencen les obres de la rotonda central del Tecnoparc des de Bellissens

Les obres de la rotonda que donarà accés al Tecnoparc des de l’avinguda de Bellissens s’han iniciat aquesta setmana, abans del previst, amb l’objectiu d’estar acabades per la celebració de la Borsa Europea del Cereal, que se celebrarà el 28 i el 29 d’octubre, i garantir una bona mobilitat de vehicles.

La rotonda, amb un radi exterior de 36 metres i un d’interior de 24, es construeix a la cruïlla entre l’avinguda de Bellissens, l’avinguda de Flix i el carrer d’Argentina, amb accés directe a l’edifici Tecnoparc, que acull les instal·lacions del Palau de Fires i Congressos, que s’estrenarà amb la Borsa Europea del Cereal.
Les obres consistiran en la construcció de les vorades del giratori i la plantació de vegetació provisional. L’ornamentació definitiva s’executarà més endavant. Aquests treballs comportaran afectacions al trànsit, amb desviaments i reducció de carrils de circulació a l’avinguda de Bellissens, degudament senyalitzats. Les obres es preveu que estiguin acabades a la segona quinzena d’octubre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.