Posta a zero en Mas Pellicer

Jordi Navarro, delegat d’ADIGSA a Tarragona, tècnics d’ADIGSA, del Pla Comunitari de Sant Josep Obrer i del projecte Escales, van fer una visita de seguiment de les obres que s’estan realitzant al barri Mas Pellicer amb motiu de les reformes en espais comunitaris en les escales de lloguer incloses en la primera fase de la “Posta a zero”.

Destaca la bona predisposició de veïns i de l’administració pública per resoldre els petits entrebancs que van sorgint en les tasques d’arranjament. Cal destacar que gràcies a la comunicació que s’ha establert  amb els veïns en el transcurs del projecte escales, s’ha pogut fer un treball més efectiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.